Over ons

Hoe het allemaal begon……

In 1972 openden Tjibbe en Tini Tadema een slagerij in het dorp Eastermar.

Tjibbe had al een aantal jaren bij diverse slagerijen in het land ervaring opgedaan en toen de kans zich voordeed om in zijn geboortedorp een slagerij over te nemen grepen ze deze met beide handen aan.

De zaak liep goed en Tjibbe en Tini zetten zich met hart en ziel in voor hun zaak. Inmiddels waren er ook 2 dochters en 2 zonen bij gekomen en in 1987 vond Tjibbe het tijd voor verandering.

Hij verkocht de slagerij in Eastermar en begon een nieuwe zaak bij de Aldi in Leeuwarden; Euroslagerij Tadema. Deze zaak bevond zich in hetzelfde pand als de Aldi en omdat dit concept beide partijen goed beviel, opende de familie Tadema ook een filiaal in Sint Annaparochie (1991) en Drachten (1993) en werd de naam Euroslagerijen Tadema.

In 2000 is zoon Geale in het bedrijf gekomen en daarnaast werken ook dochter Geertje en zoon Hendrik mee in het bedrijf. Het is dus in de loop der jaren een (h)echt familiebedrijf geworden en samen met circa 25 medewerkers staan wij elke dag voor u klaar om u te helpen en van persoonlijk en deskundig advies te voorzien. Graag tot ziens in één van onze slagerijen!

Ontvang onze laatste acties direct in u mailbox en profiteer als eerste van korting: